Close

Indonesia etsy Craft zine Indonesia

Who can join?

Indonesia etsy has the following requirements:

buyer and seller from indonesia

Report this team to Etsy

Please type a brief note explaining why you are reporting this team:

Report a post

Thank you for taking time to help Etsy! Please note that you will not receive a personal response about this report. We will review this post privately...

Why are you reporting this post?

Any additional comments?

Edit Post

Edit your post below. After editing, the post will be marked as edited and the date & time of the last edit displayed.

Close

What is this?

Admin may choose to highlight awesome community posts that are friendly, answer questions, and offer informative links.

What does it do?

Highlighted posts are placed at the top of each page in a thread for greater visibility.

Sign in to participate in this discussion.

Original Post

Hell-o, Indonesian Etsians ;))
Langsung aja ya, aku dan beberapa teman berencana untuk bikin craft zine yang khususnya bakal edar di Indonesia, baik untuk kalangan crafter maupun customer. Nah untuk kontennya, ada tips dan trik (crafting dan marketing), tutorial, lalu ada juga featured crafter dan semacam 'treasury'.

Ada undangan terbuka bagi teman-teman yang mau menulis/berkontribusi untuk edisi perdana ini, khususnya untuk rubrik tips dan trik crafting/marketing dan juga tutorial - untuk featured crafter dan 'treasury' ditulis redaksi :) bagi yang ada di luar negeri, boleh juga lho nulis pengalaman seputar ikutan craft fair atau menghadiri workshop disana :)

format artikel:
- kurang-lebih 500 kata; jika lebih dari 500 kata mohon submit sinopsis dulu untuk pertimbangan lebih lanjut.
- attachment artikel dalam format .rtf atau .txt (file gambar jangan dimasukin di sini, tapi dipisah)
- attachment file gambar dengan resolusi min. 300 dpi dalam format .jpg atau .png

semua kontribusi bisa dikirim ke magicfingerssyndicate@gmail.com, paling lambat 31 Januari 2012.

kontributor terpilih untuk edisi perdana akan mendapatkan kesempatan untuk pasang iklan ukuran 6,5 x 9,5 cm.

for a hint, bagi yang bingung mau nulis apa...zine Magic Fingers akan terbit di pertengahan bulan Februari, jadi sah-sah aja kalo mau menulis apapun seputar crafting untuk Valentine's day :)

n don't worry, the submission is open for everybody, not only Indonesians :)
The zine team will wait for your submissions :D

some of the zine content will be published on magicfingerssyndicate.blogspot.com (and you can find out what MFS actually do in the blog ;)) thanks!

warm regards,
Lois

Posted at 9:38 am Jan 7, 2012 EST

Responses

Wah! dicek aaahhh <3

Posted at 11:54 pm Jan 17, 2012 EST

cek juga aah..:)

Posted at 7:27 am Jan 22, 2012 EST

hwellooo....
edisi pertama udah keluar loh :D info lebih lengkapnya di link ini ya :3
magicfingerssyndicate.blogspot.com/2012/02/magic-fingers-zine-issue...

Posted at 10:24 am Feb 18, 2012 EST

edisi kedua kapan ? :)

Posted at 8:12 pm Aug 11, 2012 EDT

sekarang udah mau edisi keempat :) deadline edisi keempat 30 September 2012 :)

Posted at 5:11 am Aug 23, 2012 EDT

Unfollow username?

Are you sure you want to stop following this person?